Начало arrow Екскурзии arrow ХАЛКИДИКИ, КАСАНДРА
 
  • Bulgarian
  • English

22 - 24 СЕПТЕМВРИ 2018 - ХАЛКИДИКИ, КАСАНДРА

 

 

1 ДЕН: 22/09/2018 Отпътуване от София в 7:00 часа от Стадион “Васил Левски” по маршрут Кулата – Солун- Халкидики. Пристигане на Касандра –I-ви халкидически ръкав ранния следобяд. Настаняване в хотел Ikios 3* Kriopigi / Tropical 3* - Hanioty. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: 23/09/2018 Закуска. Свободен ден или по желание* Круиз около Атонските манастири – най- святото място в Гърция. Разглеждат се 8 манастира от западната страна с беседа на български език. Круизът е целодневен от пристанището Ормос Панагиас на Ситония. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН: 24/09/2018 Закуска. Към 10:00 часа освобождаване на стаите и около 11:00 часа отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

Hotel ILIOS 3* - Kriopigi

Цена на човек, за пакет, в лева

Цени

На човек в двойна стая

195.00 лв.

3-ти възрастен в двойна стая

175.00 лв.

Дете от 0-11.99 г. с двама възрастни в стая

95.00 лв.

Доплащане за единична стая
/на запитване/

80.00 лв.

*Вечерята в х-л Илиос е по меню

Hotel TROPICAL 3* - Hanioty

Цена на човек, за пакет, в лева

Цени

На човек в двойна стандартна стая

220.00 лв.

3-ти възрастен в двойна стая

199.00 лв.

Дете от 0-5.99 г. с двама възрастни в стая

95.00 лв.

Дете от 6-11.99 г. с двама възрастни в стая

135.00 лв.

Доплащане за единична стая
/на запитване/

110.00 лв.

 

ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 1.50 евро на стая на вечер за хотели 2-3*. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването. За туристи, желаещи да ползват програмата със собствен транспорт от цената се приспадат 60.00 лв. Те не ползват и застраховка.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

ü Транспорт с комфортен автобус;
ü 2 нощувки със закуски и вечери в избрания хотел. Всички изхранвания са на блок маса с изключение на вечерята в х-л Илиос, която е по меню;
ü Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
ü Входни и пътни такси;
ü Водач от фирмата организатор;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Ø *Круиз до Света гора - полудневен, с беседа на български език – 25 € – възрастен; Деца от 2-12 год. – 15 €, деца 0-2 г. – безплатно – не заема седалка в автобуса.

Ø Плаж в друго населено място - 5 €;

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място !!! Осъществяват се при минимум 20 пълноплащащи туриста.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.

Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № № 03700100001313. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /

Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 2.00 лева на човек, на ден.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

 

 
© Meli Tours - 2009
www.melitours.bg