Top
Melitours BG / ЗА НАС

Мели Турс БГ е бранч офис на Мели Турс Гърция, която оперира на пазара повече от 30 години. В България е регистрирана през 2007г. И е лицензиран Туроператор с Лиценз №РКК – 01 – 05990, издаден на 17.01.2012. Мели Турс БГ работи на българския пазар като „хол сейлър“ = продавач на едро, а не с крайни клиенти. В меню „Агенти“ са изброени всички фирми, с които Мели Турс БГ има сключен договор и в чиито офиси могат да се резервират програмите на фирмата. Целта ни е да помагаме на всички колеги в бранша. Да ги обединяваме и да предлагаме качествени продукти на конкурентни цени!!

Мели Турс предлага и широки туристически решения за туроператори и туристически агенции. Със съвременни технологични услуги, като B2B Reservations System, Host 2 XML Host и White Label B2C IBE, нашите партньори имат достъп до различни хотелски и други видове настаняване в много популярни региони в Гърция.

Освен това, Мели Турс предлага екскурзии и групови пакети по индивидуален проект с различни теми в зависимост от нуждите на клиентите, както и: тийм бийлдинги; семинари; конгреси; круизи; обиколни и сити турове и др.